Fredags mys

Datum: 2010-07-31 Tid: 15:50:54
Igår vid fem tiden kom det lite gäster hit som skulle äta mat, mamma hade lagat hur gott som helst! Efter det blev det spela kubb och sen gick vi ut och träffa Gabriella, spela in massa roliga videoklipp, haha! Och sen gick Markus och jag tillbaka in och åt vi kex och ost med dom andra. Sen kom Emelie hit och plocka upp Markus och mig, tog en sväng och satte oss vid grillen och pratade lite, sen blev det hem till sängen :)





Lite bilder från stugan

Datum: 2010-07-31 Tid: 00:19:56
Lite bilder från stugan när vi grilla och spela minigolf :)













Gotland bilder

Datum: 2010-07-30 Tid: 16:32:52


























Uppsala

Datum: 2010-07-29 Tid: 19:32:38
Var till Uppsala igår och handla lite kläder med Markus. Fick med mig lite kläder hem

*Jens, Weekday
*Två bas linnen, Gina tricot
*Tunika, Gina tricot
*Blommigt linne, Bikbok
*Blommig tunika, bikbok
*Blommig hög kjol, Bikbok
*Svart/vitt randigt linne, Bikbok
*Örhängen, Bikbok
*Hårsnoddar/hårspännen, Bikbok
*Två par skor, skopunken
*Linne, New yorker
*Tunika, New yorker
*Hårinpackning, Åhléns
Tror det var allt? Hum, minns inte..


Var även in till stan idag med mamma, pappa och lillebror. Var till alla möjliga affärer. Fick med mig lite smått och gott hem, bla ljusstakar, ljus, klädkorgar, en tröja från Gina tricot och även 10 rosor till min älskling, snäll som man är ;) hehe. Sitter hemma hos Markus nu, Gabriella kommer snart hit så ska vi kolla film och gotta oss lite, mysmys :)

Imorgon blir det middag hemma hos oss med min familj och sen bromans familjen + Markus såklart, blir nog bra :D PUSS

långt inlägg

Datum: 2010-07-27 Tid: 16:00:39

Sitter fortfarande i stugan ute i Östhammar. Ska snart packa ihop och åka hem. Tråkigt.. men jag saknar faktiskt min familj, har inte sett dom på 8 dagar ungefär, fy mig :(  Men har vart så jäävla skönt att vara borta ifrån Österby ett tag, har haft så otroligt underbara dagar här ute. Badat, bastat, åkt båt, spelat minigolf, ätit ute, grillat, spelat spel, träffat underbara vänner som jag trivs att vara med, skrattar så man fått kramp i magen. Vad mer kan man begära av livet? Inte direkt mycket vaa :)

Imorgon blir det till stan, köpa lite nya kläder tänkte jag ;)

Tiden går så sjukt fort, denhär sommaren är snart över.. Kan inte fatta det, tycker knappt att den börjat!!
Om två helger är det eldfesten, helgen efter det åker jag till TURKIET med min familj plus Linns familj, underbart! Sen efter det börjar skolan? Usch vad jag inte vill dit :(  

Älskar mina uuuunderbaraste vänner, ni är bäst <3  


Stugan

Datum: 2010-07-25 Tid: 17:41:47

Snart kommer Hanna och Tim ut hit till stugan, lagar mat och myser! ääälskart :)

Börjar bli bättre väder nu också så det kanske blir lite båt och ring på det med?, eller så blir det kanske imorgon, hörde nämligen att det skulle bli bätte väder då :D


min helg

Datum: 2010-07-25 Tid: 11:47:01
Vill inte skriva om gotland nu eftersom jag är så förbannat arg.. Så det får bli en annan gång. Kom iallfall hem i torsdags fast vi skulle komma hem nu på måndag.

Så i fredags var vi till Uppsala, käka kina buffé och kollade på bio, Jag, Markus, Hanna och Tim. Kollade på "För kärleken" och den va verkligen inge vidare, ingen film jag rekommenderar. Men mysig kväll, det gillas :)

Igår (lördag) åkte Markus, Patrik, Gabriella och jag ut hit, till Markus stuga utanför Östhammar. Vi åkte och käka kina och thai buffé IGEN i Östhammar, lika gott då med :D Gabi åkte hem efter maten och Patrik, Jag och Markus åkte tillbaka till stugan, bada och basta nere vid Havet. Sen blev det strömavbrott här ute så kunde inte kolla tv eller sitta vid datorn så det fick bli sovdags redan vid tolv.

Sämst väder idag med, vi som tänkte åka båt, ring och spela minigolf. Men det blir ingenting av det så vi åker nog hem redan ikväll skulle jag tro. 

PUSS



Bilder från båttur

Datum: 2010-07-19 Tid: 16:55:12
Imorgon drar vi till Gotland!! :D

Här är några bilder från när vi åkte båt i lördags i hargshamn.
Tack Hanna för underbara dagar tillsammans med dig <3









Fredag

Datum: 2010-07-17 Tid: 12:40:02
Sista dagen på jobbet idag, riktigt skönt! Men självklart kommer jag sakna alla där. Nu vill jag bara att mina pengar ska komma in på mitt konto så jag kan köpa upp alla på en och samma gång, eller? ;)

På kvällen iallafall så gick jag och Hanna hem till Markus, kom lite folk dit och börja dricka men Hanna och jag höll oss nyktra. Gick hem vid 1 någon gång, skulle precis lägga mig för att sova, då får jag ett samtal om att det hänt en olycka vid simbadet. Så jag har suttit på sjukan till klockan 5 inatt, mindre kul.. aldrig vart så rädd i hela mitt liv tror jag.. Men som tur var gick det bra. Tackar gudarna för det!!

Idag blir det evt en tripp till Hargshamn, åka båt och ring med Hanna, Adde, Markus och Jocke. Får se om vädret blir bra annars blir vi nog hemma. Och ikväll ska jag och Markus göra hemma gjord pizza och mysa, tror det kan vara bra efter gårdagen :)














Pictures

Datum: 2010-07-15 Tid: 21:57:34
Lite bilder från olika dagar kommer här.

Imorgon är det sista dagen på jobbet, fyfan så skönt! På eftermiddagen kommer Linn hit, ska färga hennes hår och evt grilla med henne och lite annat folk, mysigt :)


Tim och Markus i fredags




Tim och Hanna i fredags


Hanna i Lördags


Galen cykeltur med Hanna i lördags


Galen cykel tuuur


Träffade Emelie i tisdags


Emelie och jag skulpturerade?


Sen fick den brinna upp


Hitta ca 10 olika sånahär tröjor på Gina idag där det står bla "Lulu",
och det brukar mina vänner kalla mig för, lite småkul ;)


Äcklig fjäril på jobbet som Malin och jag inte kunde släppa blicket från!!

Då var det uppdateringen igen då

Datum: 2010-07-12 Tid: 22:22:54
Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering. Men jag börja jobba idag och i helgen har jag haft ganska fullt upp. Nu är det bara 4 dagars jobb kvar sen ska jag börja blogga mycket mer! Plus att Markus är ensam hemma hela veckan så jag kommer nog bo hos honom. Därför blir det dåligt med bilder också eftersom jag inte kan lägga in alla bilder på hans data! pyss och kram, livet leker

Finaste

Datum: 2010-07-09 Tid: 17:07:14
I onsdags när jag träffade Gabriella och Hanna, satt ute 6 timmar och bara småpratade om allt.
Ni är underbara <3

Och den sista bilden är från igår när jag var ute med Emelie, Lisa och Markus på lite bus ;)






ohyeaah

Datum: 2010-07-09 Tid: 09:30:51
Nu drar jag till sista dagen på jobbet för denna vecka! ohyeaah, skönt med helg sen!

Jajajaja

Datum: 2010-07-08 Tid: 17:29:43
Min fjärde dag på jobbet idag, det går bra och betydligt mycket fortare när Malin är med, tur att jag fick jobba med henne säger jag bara! Nu ska jag ut med bästa Gabriella och sen vidare till Markus för att sova där! PUSSS




Jobb

Datum: 2010-07-06 Tid: 17:22:06
Har precis kommit hem från min andra arbetsdag på jobbet. Går bättre och bättre nu. Hoppas det håller i sig bara. Vart "uppträdande" där idag med eftersom det är musikveckan så dagen gick rätt fort. 

Nu blir det hem till Markus för att lämna tillbaka lite grejer och även hälsa på hans hund som jag saknar ihjääääl, bulten älskar mig och jag älskar bulten, sådeså ;)

lalala, har inte så mycket mer att säga.. så jag avslutar nog här för idag! puss






 

Sommarjobb

Datum: 2010-07-05 Tid: 16:27:08
Nu är första arbetsdagen över. Det gick bättre än förväntat ändå. Trevligt folk men ytterst lite att göra. Fick gå en prommis, ta fram lunch och fika och plocka undan det sen sitta ute i solen hela tiden typ? Men tiden går ju såå sakta. Man vill bara hem, speciellt när det är såhär fint väder ute! Men det är trotsallt bara 9 dagar kvar, så jag håller förhoppningsvis ut :)

Nu ska jag in i duschen, fixa mig sen ut och träffa Johanna sen Emelie!

Semester

Datum: 2010-07-04 Tid: 13:40:03
Lite bilder från våran semester utanför Norrtälje! 
Vi åkte ring, sola, bada, spela spel, kolla tv, åkte båt, shoppa m.m.