:)

Datum: 2011-11-15 Tid: 17:31:20
Blöööh, har ingenting att skriva

Stronger

Datum: 2011-11-07 Tid: 16:34:43
Träffade Johanna idag vilket inte var igår, lovelyyy



Social fobi

Datum: 2011-11-07 Tid: 15:38:56
Googlade på "Social fobi" och fick upp texten under på wikipedia. Känner igen mig så jävla mycket i allt! Det är många nätter då jag ligger och gråter, får ångest attacker och får svårt att andas pga att jag måste utsätta mig för någonting jag tycker är jobbigt som tex att åka buss, gå till praktiken eller äta middag med några bekanta.. En hel dag kan förstöras för jag vet att jag ska till skolan eller jobbet kommande dag så jag går och har ont i magen i stort sett varje dag, vilket releterar till stess som orsakar ögoninflamation, magkatarr, utslag, migrän, aggression m.m.



"Social fobi karaktäriseras av att känna obehag eller rädsla i eller inför sociala situationer. Social fobi finns i två olika former, generell social fobi och specifik social fobi. I den generella typen upplever individen ångest i närvaro av andra människor, i den specifika typen uppkommer ångestreaktionerna vid vissa situationer, till exempel då personen ska hålla ett föredrag. Diagnosen kategoriseras som ett ångestsyndrom[2] En person med social fobi försöker ofta undvika sociala situationer på alla möjliga vis. Man ska inte förväxla social fobi med vanlig blyghet; social fobi är ett verkligt handikapp som förhindrar den drabbade att leva ett normalt liv. Det kan vara mycket besvärligt att ha ett fungerade liv när man har social fobi; vardagliga saker som att jobba, gå i skolan, åka buss och handla är ofta väldigt jobbiga. Situationer där uppmärksamheten riktas mot personen kan vara speciellt jobbiga, som till exempel att redovisa eller hålla tal inför en grupp människor. Därför börjar dessa personer ofta att isolera sig mer och mer. Detta skapar en ond cirkel då den sociala fobin ofta blir värre och värre på grund av att de inte träffar några människor och rädslan för sociala situationer växer. Ofta vet omgivningen inte om att en person lider av social fobi, eftersom personen lärt sig dölja det"








Gotland

Datum: 2011-11-03 Tid: 12:17:19
Om bara några timmar bär det av till Gotland för hotellövernattning vid hamnen, endurotävling, lördags underhållning med buffé och en massa mer! Kommer hem tidig söndag morgon :)



Helgen i bilder

Datum: 2011-11-02 Tid: 18:04:04
Lite bakverk som jag gjorde till Niklas födelsedag i Fredags :)



Cupcakes med strössel


En halv färdig choklad kaka, ska va smält vit och mörk choklad uppepå med :)


Inflyttningsfest och födelsedagskalas hos Camilla i lördags