Uppsala

Datum: 2010-05-31 Tid: 22:43:09
Schteeeeeeek på H&M




how cuuuute?!

Datum: 2010-05-30 Tid: 18:32:37
I fredags när jag och Johanna var med Lina, Josefine och Emilia :D




hahaha

Datum: 2010-05-30 Tid: 18:29:22
Video från igår på IP i örbyhus!



hihi

Datum: 2010-05-30 Tid: 18:24:31
Bilder från igår kväll, hemma hos Markus!











myys

Datum: 2010-05-30 Tid: 18:18:37
Igår när Markus och jag köpte hem gurka, morötter och två dipper och hyrde "a perfect getaway" :D




Lördag vs Söndag

Datum: 2010-05-30 Tid: 03:12:14
Nu blir det sova för mig del, det blev förfest hemma hos Markus, sen till Örbyhus.. Plankade in, gick fin fint det ;)
Hem till Markus på "efterfest" som varade i 20 min för mig sen gick jag hem. Okej kväll, ej okej helg!

När vi vaknar ska vi till Uppsala, Markus, jag, Joakim Rosén och Malin, ta en fika och chilla lite på stan, mysmys :)

Lördag

Datum: 2010-05-29 Tid: 11:16:36
Vaknade precis efter fullt med mardrömmar inatt, inte direkt ovanligt.
Ligger nu i sängen och drar mig och väntar på att en hjälte ska komma med frukost på sängen till mig, fast jag innerst inne vet att det aldrig kommer ske ;)

Ikväll blir det till att dricka, men vädret gör mig inte ett dugg taggad. Jag som skulle på hundutställning idag, men nu känns inte det så lockande att stå ute i regnet och se på blöta hundar, haha!
Blir nog upp till sporthallen och ta en solare istället, ja så får det bli :)

Pusshej

Suck

Datum: 2010-05-29 Tid: 01:08:43

Kom precis hem, vart ute med lite folk! Helt okej fredag, men har haft betyydligt mycket bättre, men som sagt.. den var okej!

Känner mig bara för att lägga mig under täcker och gråta som ett spädbarn, fråga mig inte varför eller försök inte lista ut varför för det har jag själv inge svar på, finns ingen anledning men det har vart en jobbig och kass dag, thats it!


Har bestämt mig vad jag ska göra för två till tatueringar, fast det får bli i höst, eftersom det inte är så bra att sola när dom är nygjorda.

Min tatuering som jag sa för länge sen att jag skulle lägga upp bild på!


buus

Datum: 2010-05-28 Tid: 21:54:39
Har preis tvättar ut hårfärgen och nu blir det fixa sig med Johanna och hitta på någonting riktigt busigt ;)



yeey

Datum: 2010-05-28 Tid: 17:23:29
Grym, grymmare, grymmast? Snart ska jag till Johanna och färga mitt hår som förövrigt kommer ruttna bort! Sen ska vi till hennes nya lägenhet och kika lite. Får se vad vi hittar på sen :)

Hanna och jag för ca 2 år sen :D


håår

Datum: 2010-05-27 Tid: 23:55:07
Nu är håret på plats, grrreat ;)

Nu blir det sängen, får se om jag orkar skolan imorgon eller inte!

Puss & kraam

Twilight

Datum: 2010-05-27 Tid: 17:26:34
AMAZING, om bara 34 dagar kommer fortsättningen av twilight ut!! Vem vill gå på premiären med mig? Bara ställa er i kö så väljer jag ut den läckraste, för vem vill inte sitta i en mörk biosallong med mig liksom?! nej men fattar ni va GRYYYYYYYYYMT eller? Jajaja :D


GOTT

Datum: 2010-05-26 Tid: 23:23:18
Jag känner hur det bara saftas i munnen på mig, muuums!



Åktur

Datum: 2010-05-26 Tid: 23:16:50

Har precis vart ute med Emelie, Lisa och Markus, L och M  åkte " Gallervagn" som Lisa kalla det,
och Markus blev släpandes efter vagnen i full fart så hans skor gick sönder! såg så grymt kul ut, haha :D


buuusigt

Datum: 2010-05-26 Tid: 18:20:09
Har ju som sagt vart hemma idag, så det blev städa hela huset och även mitt rum eftersom mamma har opererat ögonen så ser hon ju ingenting, och därför inte kan göra någonting heller stackan, så då tänkte jag att jag kunde vara lite snäll och hjälpa henne med det! Har inte gjort så mycket mer idag, sovit bra länge, suttit här vid datan, leget och läst en stund, bara chillat helt enket :)

Imorgon börjar jag inte förrän halv 1 tror jag, så det blir en härlig sovmorgon på det med ;)

Är sugen att dricka i helgen, blir nog en skvätt på lördag skulle jag tro, greeeat :D

PUSS

Latis dag

Datum: 2010-05-26 Tid: 09:17:19
Blev hemma från skolan idag, kände att jag inte hade tillräcklig ork idag! illa..
Får se vad som händer idag, blir nog ut och sätta sig i solen snart och steka lite.

Imorgon sätter jag i "nagelslingor" som det heter, i mitt hår! greeeat :D


Jag och mina uunderbara vänner <3

Justin Bieber Love me

Datum: 2010-05-25 Tid: 15:45:28

Seg dag

Datum: 2010-05-25 Tid: 15:30:49

Trött, seg och lite smått arg, på vad vet jag inte riktigt? För att jag inte klarar skolan någe vidare kanske? Ja, så måste det va.. Nu blir det nog en powernap och hoppas på bättre humör till senare!


Markus & Jag

Datum: 2010-05-24 Tid: 22:25:13
Tänkte bara skriva ett inlägg och förklara mig lite grann, om det långa inlägget om markus osv, tror folk är rätt nyfikna och fundersamma eftersom det var ca 100 stycken som läste min blogg den dagen.

Finns kanske inte så mycket att förklara? Men tänkte bara berätta att Markus har sagt att det är mig han vill ha, att det är mig han tycker om osv så jag väljer att tro på dom orden! Ni kanske tycker att jag är sjukt dum i huvudet som ens tar tillbaka honom efter det som hänt men det är mitt val, mitt liv och det är han och jag som ska fortsätta umgås så jag väljer att fortsätta. Hans tillit kommer ta låång tid att få tillbaka om ens alls? Eftersom han ljugit om så mycket och om så pass stora saker så kommer det bli tufft och jobbigt och jag kommer vara orolig och vaksam nästan hela tiden, vi får se om han eller ens jag kommer orka det?

Kommer heller inte acceptera att han pratar med tjejen han var otrogen med och det tror jag alla förstår.. Minsta lilla mess eller samtal med henne så skiter jag i dehär, jag har gett honom en chans till och det är hans andra och sista chans föralltid kan jag lova!

Tjejen han vart otrogen med har inte skrivit eller hört av sig till mig, inte svarat på ett enda mess som jag skickat till henne. Hon har inga pengar på mobilen? Det är bara bullshit, hade hon velat förklarat sig och bett om ursäkt så fine, ta det på msn eller facebook? Men ingenting sånt, så jag väljer att absolut hålla henne borta från mitt liv och för mig är hon min värsta fiende och kommer nog också alltid att vara det!!

Har ni några frågor så är det bara fråga på :)  TACK OCH HEJ

Maarkus

Datum: 2010-05-23 Tid: 13:17:59
Klockan är 13:18 och Markus ligger i min säng och sussar så fint! Får se vad vi hittar på idag, blir nog bara sätta på en film och mysa fett :)

Maalin

Datum: 2010-05-22 Tid: 21:24:24

Är med världens bästa Malin Mattsson och leker coola, får se vad kvällen har att bjuda på :D


Min berättelse om allt som hänt

Datum: 2010-05-19 Tid: 12:29:50
Ingen skola för mig idag heller, ingen ork eller lust..

Tänkte bara berätta för er VARFÖR jag mår som jag gör och vad det är som egentligen har hänt dom senaste dagarna.. Markus som jag var tillsammans med för bara några dagar sen, har vart otrogen emot mig.
Det började väl för ungefär 6 veckor sen när vi festade tillsammans, och han sov tillsammans med en annan tjej, en skabbig, slampig tjej! Just då var inte vi tillsammans med vi hade umgåtts varje dag i ungefär 3 veckors tid. Jag gav båda en ny chans, glömde och förlät för båda försökte verkligen intyga mig att det inte hänt någonting då. Han tog bort hennes nummer för jag BAD om det. Häromkvällen när Markus var hos mig fick han ett mess, från den vanliga " killen " han messat i stort sett varje dag med. Han vågade inte visa messet men jag såg ändå vad det stod " Det är tomt här utan dig i min säng. Saknar dig <3" osv... Så jag bad han gå för jag visste att han ljög. Jag fick också reda på att skabbet sovit där nu i lördags, men till en början nekade dom båda. Dagen efter träffades Markus och jag vid simbadet för att prata om det som hänt, jag bad honom berätta sanningen från första början och det gjorde han. Första gången hon sovit där då hade dom haft sex!!! äckligt, jag vet! Sen hade dom tagit upp kontakten igen efter ca 2 veckor, messar och pratat i telefon varje dag. Skrivit gulliga saker som att dom tänker på varandra hit och dit. Och då tänker jag "Varför i hela helvetet fortsatte han då vara tillsammans med mig?!" Men det har jag fortfarande inge svar på faktiskt, rädd för att göra slut? Det är min slutsats iallafall..

Dagen efter på natten sitter Markus och skriver till mig att han är ledsen, att han grinat totalt 2,5 timme i sträck för att han hade sån ångest för det han gjort emot mig. Han ber mig om förlåtelse och säger att han saknar mig osv.. Och eftersom jag är så sjukt svag efter det som hänt så träffas vi nästa dag, äter frulle på hembageriet och sen går vi till Simbadet, lägger oss och solar och pratar. Allt är bra, väldigt bra! Jag säger till honom att det kanske är bäst om vi bara är kompisar, och med det menar jag att vi ska vara det till en början så jag ska få hinna vinna tillbaka hans tillit osv. Men sen får jag se ett till mess som Markus och dendär slampan har messat och då spricker allt. Jag går därifrån och nu är allt kört, jag orkar inte mer och jag tänker glömma allt det " Fina " vi hade, som han förmodligen inte tyckte var lika fint..

Tänker heller inte skämmas för att jag hängt ut er i bloggen nu för det är NI som ska skämmas över det NI har gjort! Ni kan dra åt helvete båda två och fortsätta leva erat slampiga liv och tro att ni kommer långt på det. FUCK IT!

:'(

Datum: 2010-05-18 Tid: 22:35:25

Helvete helvete helvete helvete, orkar inte mer!


bloggpaus

Datum: 2010-05-18 Tid: 02:14:37

Förlåt för dålig uppdatering men mitt liv är lite kaos just nu! Återkommer om några dagar.. peacee


heluu

Datum: 2010-05-16 Tid: 16:09:03
Återkommer imorgon för idag är jag D Ö D kan jag lova!


Torsdags fiest

Datum: 2010-05-14 Tid: 19:25:18
Igår var vi hemma hos David, killarna grilla för vi hade redan ätit. Sen blev det kubb och mitt lag vann aldrig :(
Sen blev det mer dricka på det, dock lite mycket för min del så det blev väl hem vid 12 någon gång, ajaj ;)

Felicia & viktor

Hanna & Felicia


Jocke och David
¨

David & Emil


Gabriella


David, Emil & Markus


David & Emil


My team, Markus, Jocke & Felicia


David & Gabriella

puss

Datum: 2010-05-13 Tid: 17:35:15
Nu åker jag och dricker med bra vänner :D

 

Min onsdag

Datum: 2010-05-13 Tid: 12:11:20

Hade ju nationella igår som gick ruggigt dåligt.. Sen hem, duscha, fixa sig lite snabbt för att sedan åka in till Uppsala med Emil och pappa, käkade på max och kikade lite i affärer. Sen skulle Emil till doktorn så jag fick gå själv på stan och kika lite, hittade en klänning från Cubus, ett par skor från skopunkten och sen puder plus hårspännen från H&m! Mötte sedan upp Markus, satte oss vid fyrisån och myste i solen, underbart! Gick sen och hämtade ut biljetterna till bio, gick och åt på kina, och sen blev det "Clash of the titans i 3D" , filmen var sådär, men helt okej!

Markus på kina restaurangen!



Nya skorna


greeeat

Datum: 2010-05-11 Tid: 16:12:43

Imorse kom mamma, pappa, emil, pontus och markus in och grattade mig. fick pengar, parfym, halsband, smink, sminkväska och nu efter skolan fick jag ett linne också!

Snart blir det tacos som jag bestämt att vi ska äta och sen kommer släckten och Markus hit och fikar, är bra sugen på tårtan mamma precis gjort!

Imorgon blir det åka till Östhammar och göra nationella prov i matte, sen ta sig in till stan, möta upp Markus, äta och kolla bio! hur mysigt som helst :) pusss <3


The school

Datum: 2010-05-11 Tid: 11:14:47
Johanna, Jimmy och jag i skolan!

Idag fyller jag ååår :D


Städa rummet

Datum: 2010-05-10 Tid: 19:09:13
Har precis storstädat mitt rum, plockat undan allt, dammat, dammsugit, bytt sängkläder och även tänd ljus i hela rummet! så nu känner jag mig riktigt duktig ;)



Johanna <3

Datum: 2010-05-10 Tid: 09:23:32
För vi är coolare än dig! kiss my aaaas







school

Datum: 2010-05-10 Tid: 07:57:01
Nu sticker jag till skolan, har nationella idag med :(
 
IMORGON FYLLER JAG ÅÅÅR! :D

Söndag

Datum: 2010-05-09 Tid: 17:00:57

50års festen igår var bra, hade roligt! Har precis duschat, nu ska jag hem till Markus, så ska vi beställa pizza och mysa framför en bra film sen hade jag tänkt träffa Johanna en sväng också :) puss

Blir nog inge mer uppdatering idag, har fullt upp.


hurricane

Datum: 2010-05-08 Tid: 13:58:48
Var upp till bruket med Gabriella idag och kollade på när Felicia sjöng och jag tyckte det gick skit bra för henne, duktig flicka dedär :)

Skön låt


Seglarklänning

Datum: 2010-05-07 Tid: 22:55:51
Den klänningen, ett par snygga skor och solbränna. Det måste fixas :)


Klänningen finns att beställa från nelly och kostar 329 kronor!


Min fredag

Datum: 2010-05-07 Tid: 22:50:43

Hanna har vart här på kvällen, var upp till ica, hyrde "Management" och köpte massa chips med dipp, min mage känns inte okej nu! Sen gick jag upp till Gabriella en sväng och pratade lite med henne :)

Imorgon är det ballonglördag uppe på bruket, Felicia ska ju sjunga så det är klart man ska dit och kika. Håller tummarna för att det går bra för henne!
På kvällen blir det 50års fest i folkan, mammas morbror fyller år så det kommer nog bli grymt tror jag :D
Dock börjar jag känna mig sjuk, jätte ont i halsmandlarna och ont i huvudet, beeeer verkligen för att det inte blir värre till imorgon för då kommer jag bli ledsen :(



Jag saknar dig! <3


Invandrare

Datum: 2010-05-07 Tid: 14:13:42
Förlåt för alla videoklipp men dehär måste ni se! Jag skrev en argumentation i skolan om invandrare och att stor procent av dom förstör för oss här i Sverige och min lärare blev då tokig och jag fick skriva om uppsatsen. FUCK HER! kolla bara på filmen under, biaaatch



Hanna, Johanna, Totte

Datum: 2010-05-06 Tid: 23:06:08

Torsdag

Datum: 2010-05-06 Tid: 22:44:23
Efter skolan var jag ut och träffa Gabi en sväng, sen ville Johanna att jag skulle komma till herrgårn och träffa henne och totte, sen kom Hanna dit också, gosiga flickor ;) <3


Dåliga mobil bilder





heyyougirl

Datum: 2010-05-06 Tid: 18:05:22
Hej, hejdå. Du är ingenting för mig




hihi

Datum: 2010-05-06 Tid: 17:50:44
Nu ska jag hem till underbara hjärtat, fika och ge lite paket :) <3

!!

Datum: 2010-05-06 Tid: 17:49:25

Din jävla nollaaaaaaaaaaa. Du är kass på allt ;)


allt och lite till

Datum: 2010-05-06 Tid: 09:35:59
Igår va sista avsnitten av andra avenyn, riiktigt tråkigt! Har kollat precis ALLA avsnitt sen det började och nu kommer det aldrig komma ut nå fler? buhuu :(

Idag fyller min plutt Markus år, ska till honom i eftermiddag och gratta honom hade jag tänkt :)

Och om 5 dagar fyller jag år, längtar som en tok!

Har bara en lektion idag, och det är engelska, börjar 13.00 men har inte riktigt bestämt mig om jag ska dit eller inte, känns så ovärt..

PUSS

Bada lite jacuzzi

Datum: 2010-05-04 Tid: 20:03:47
Kom precis hem, gick till Simbadet en sväng och träffa Johanna, satt i solen och pratade, mys!

Bilderna under är från när vi var hemma hos Markus på fest för ungefär en månad sen?
Ouuups







Birthday

Datum: 2010-05-04 Tid: 13:27:23

Nästa tisdag fyller jag år, gissa om jag läängtar? ojojoj :)

Hade ju nationella idag, fuck off säger jag bara. Kunde lika bra stannat hemma, gick åt HELVETE med andra ord.. så less och besviken på mig själv!

Nu blir det lägga sig och läsa lite, få annat att tänka på ett tag!


The calling

Datum: 2010-05-03 Tid: 16:32:54
Slänger upp en gammal bra låt innan bara! hejdåå



Pluggplugg

Datum: 2010-05-03 Tid: 16:17:38
Snart kommer Markus hit, han ska hjälpa mig med allt pluggande! Svenska, matte och hotellkunskap :)

Idag fick jag också reda på att vi har nationella i Engelska imorrn och vi har även matteprov imorgon, åhneej..

Så det blir förmodligen inge mer bloggande idag boys and girls, am sorry.. Mer återkommer med extra mycket sen istället :) puss


God mat

Datum: 2010-05-02 Tid: 22:52:06
Kom precis hem från Emelie. Bjöds på en massa god mat bla kött, kyckling, potatisgratäng, gröd, tzatsiki sen bullar, kakor och gräddtårta på det, uhh (y) Rullade nästan ut därifrån kan jag lova :D

Har sån ångest över skolan, ligger efter 3 nya kapitel i skolan som jag hade tänkt jobba igen under denhär helgen men har varken haft tid eller ork, känner mig rätt körd!

hejdåå


Hey you

Datum: 2010-05-02 Tid: 15:41:24
Har precis checkat film med Markus. Jag och min familj ska snart åka och gratta Emelie och hennes pappa, äta lite middag och så, kan bli bra soooft ;)

Puss


Markus kommer

Datum: 2010-05-01 Tid: 20:31:28

Snart kommer Markus hit och förhoppningsvis gör mig gladare! <3


Bad day

Datum: 2010-05-01 Tid: 20:24:48


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Ut en sväng

Datum: 2010-05-01 Tid: 14:51:30
Nu ska jag ut, möta Johanna och Emelie Lindh! Ikväll blir det grillning igen fast med familjen, mysi :)



HAHAHAHAH

Datum: 2010-05-01 Tid: 14:29:11
LYSSNA PÅ SKRATTET, HAHAHAHA JAG DÖR







Bilder från valborg

Datum: 2010-05-01 Tid: 11:31:13

Fixade och klara för att gå till bussen! Jag


 
Johanna fixad och klar


Johanna och Gabi på bussen


Tessi och Tove på bussen


Johanna och Gabi igen


Jag, Hanna och lite av Emelie där bakom


Markus, Tobbe och lite av Emil där bakom

 
Gabi med mina snygga brillor


Joel med mina snygga brillor


En glad Lisa


Lisa igen


En galen Gabi


Sen blev det köpa ballong, heheheee


Joel i slottsbacken


Joel och Mikaela i slottsbacken


När vi kom hem från stan var det grillning som stod först på listan kan jag lova


En söt Hanna som sitter och väntar på att maten ska bli klar


Malin sitter också och väntar på att maten ska bli klar



Där kom det lite bilder från min mobil, dagen var iallfall underbaar :)