Påsklov

Datum: 2011-04-26 Tid: 12:27:26

Vilket lov man har haft, helt kanonbra! Galet bra väder, har hunnit med allt jag velat också, som att plugga osv,
Har ätit god påskmat, fått påskägg och pengar, grillat, druckit och träffat bra vänner :)

Men idag var det back to work, men bara några timmar för sen börja jag må illa, kallsvettades och kändes som att jag skulle svimma flera gånger.. Så fick åka hem, konstigt dedär..





Träffa Markus, Hanna och Tim för att äta glass och mysa i solen





Grilla med familjen



Tor, Fre, Lör

Datum: 2011-04-24 Tid: 11:36:18
Ja i torsdags då så kom Lisa, Hannah och Hanna hit. Vi käka tacos, spela spel och hade de trevligt :)
Sen åkte jag ut med Emelie, Lisa och Ida en sväng, och sen kom Emil, Jani, David, Macke, Lisa och Markus hem till mig och kolla lite tv och fetta påskägg.

I fredags åkte jag, Markus och Emil till Uppsala och skjutsa in Kumme till krogen, drog sen några cheespuckar och åkte hem och träffa massa annat folk.

Igår blev det grillnings hos Tim, spela spel och hade de mysigt, Markus och jag skulle sedan vidare till Tobo på fest, men de finns folk som kan förstöra ens humör på bara några minuter så jag gick hem och Markus drog vidare. Så jag va hemma redan klockan 10 (y)















Myskväll

Datum: 2011-04-21 Tid: 16:58:18

Ska snart gå upp till Ica och möta Hannah, Lisa och Hanna. Vi ska köpa tacos, hyra film och förhoppningsvis ha en supertrevlig kväll :) Hoppas Gabi kommer förbi en sväng också, innan hon åker utomlands imorgon!  

Ska försöka ta lite kort som jag kan lägga in imorgon. Pussee



Bilderrr

Datum: 2011-04-19 Tid: 10:40:48

Hej mina gosiga fina underbara läsareeee.

Vet att jag inte uppdaterat på länge men har egentligen ingenting roligt att skriva, och har inte många nya bilder heller.
Men slänger iallafall upp några här suddiga här under ;)









40års fest

Datum: 2011-04-16 Tid: 18:25:46
Nu blir det 40 års fest med 70 tals tema, är super taggad!!! :D


Onsdag 13/4

Datum: 2011-04-13 Tid: 17:55:57

Idag har jag vart på praktiken, har gått super bra. Tiden har gått fort som tusan, har gjort pannkaksmet, gröt, kokat ägg, plockat upp varor från beställnings listor, gjort kaffevagnar m.m. serverade även mat till gamlingarna för första gången, gick skitbra!! Så det har vart as rolig dag med galet bra arbetskamrater. Fick även sluta en timme tidigare för jag är sjuk, hosta så mycket så jag fick huvudvärk :/


Igår var jag förresten till stan och handla 70tals kläder, kommer bli asbra dedär :)

Imorgon ska jag på övningkörnings kurs i Östhammar, hoppas de går bättre imorgon är va det gjorde sist..


Snart kommer min älskling hit och då ska vi smida ännu mer planer :D


Hallelujah

Datum: 2011-04-11 Tid: 19:50:32
Heeej :) Igår sa jag att ja bara skulle ligga o sova hela dagen, men så blev det inte.. Istället va jag ute o övningskörde, stanna hos mina kusiner på en fika och va upp till Ica, färga håret på min lillebror och sedan var jag över till Gabi och spela kort o bara snacka med henne, hon är så fin lilla Gabi :)

Sen kom Markus till mig och då la vi oss o kolla big brother med min lillebror och vad vare jag sa? Klart Patrik skulle åka ut, och jag tror de var min röst till Rodney som avgjorde det hela? ;)
Sen var de bara kliva upp 06.15 idag och dra iväg till jobbet, har vart så sjukt segt på praktiken idag.. Har typ bara diskat o plockat upp varor hela dagen..
Efter det blev de hem till Markus för att äta pizza och sen gick vi ut på gården o röjde undan med hans familj, kratta överallt. Har precis kommit in och ska nog slänga oss på soffan snart skulle jag tro.
På lördag ska jag på 40 års fest med 70 tals tema, ska bli skitroligt. Men nå tips på vad man kan ha på sig? Tänkte åka in till stan imorgon och föröka hitta nånting :D
Ojoj, mycket text på en och samma gång. Peace out

Sov söndag

Datum: 2011-04-10 Tid: 11:14:24
Hej sötnosar. Var till Karlholm nykter igår med älsklingen och hans kompisar, alla var nyktra. Träffa en tokig krigar Lisa och lite annat folk, ganska roligt :)  Kom hem vid ett och slocknade på en gång.

Idag tänker jag absolut inte göra nånting, bara ligga i sängen och slappa en heeel dag, så jag orkar med en hel vecka till på praktiken. Titta på fredagens big brother ska jag iallafall göra, och ikväll måste jag också kolla, hundra procent säker att Patrik åker ikväll ;)

Peace




9/4 16:33

Datum: 2011-04-09 Tid: 16:33:36

Puh, äntligen klar med all städning. Har städat hela huset, gjort allt förutom att damma, för de behövdes inte. Plus att jag städat mitt rum, bytt sänglakan o allt, grymt sköönt :) Känner mig så duktig!!

Snart kommer mamma hem och då ska vi göra hemma gjord pizza, gottt. Jag är svinhungrig, bara ätit gröt idag, för vi hade ingen yoghurt hemma imorse :/

Jaja, nu ska jag börja duka o ta fram allt. Puss


sjuk

Datum: 2011-04-09 Tid: 11:16:01
Vaknar upp med världens hosta så jag tror lungorna ska sprängas, snor som hänger ner till afrika och ont i halsen utan att ha nå halstabletter hemma, lyckat! Just what i told you.. stor förkylning på ingång och där kom den!! Men jag klarar mig, like always ;)

Sitter och kollar mer kläder på internet och vill bara beställa hem allt, men vart är pengarna? Jag är luspank........

Nej nu ska jag gå till köket och ta en feeet tallrik med yoghurt och banan, nyttigt och gott!!!


Smått och gott

Datum: 2011-04-08 Tid: 21:47:15
Mitt hår blev så jävla toppen bra, lent som tusan! Nu kan det bara få växa på lite så kommer jag bli kanon nöjd.

Har precis tryckt, bokstavligt talat T R Y C K T i mig massa chips, dipp och godis. Jag spyyyr. Fyfan va jag är pinsam, skrev igår att jag skulle bli nyttig? Hahaha. Börjar på måndag istället, lättast så ;)

Börjar även bli sjuk igen, stor förkylning på ingång, ajaj..


Nya skorna jag köpte förra helgen


färga hår

Datum: 2011-04-08 Tid: 18:53:30
Håller just nu på att färga håret. Kör på den mörkbruna färgen som vanligt. Vet inte alls vad som händer ikväll, blir nog bara en chillkväll med mamsen framför tvn skulle jag tro, funkar det med efter en lång arbetsdag som denna :)



Hahaha, grym katt

Datum: 2011-04-08 Tid: 15:58:28

Vill ha långt hår

Datum: 2011-04-07 Tid: 21:10:15
Skulle ge allt för att ha deras hår!!!



Imorgon börjar jag 7 men slutar istället klockan 3, efter det ska jag in till stan där jag ska möta upp Markus, sen ska vi smida våra planer lite mer ;) Vill ha maj nu, kommer hända så grymt mycket roligt då.

Jaja, nu ska jag krypa under täcker och sedan kolla big brother om jag inte hinner somna ;)

Hörs imorgoooooon.

Ladyyy

Datum: 2011-04-07 Tid: 17:51:51

Heeeeej. Igår var jag hemma från praktiken igen, men kände mig inte helt hundra. Men idag gick jag dit, seg dag som tusan, har mest fått diskat och städat, booring.. Måste även försöka hitta en ny praktik plats som jag kan vara på dem 4 sista veckorna, som är inom servering. Frågan är vart jag ska hitta en sån plats? Har varken ork eller lust att sätta mig leta nytt, vill va kvar på min praktikplats som är nu :/


Ligger nu i sängen och har skit ont i magen, känns som att jag ska spricka för jag ätit så mycket idag, varför ska det alltid bli så? Därför har jag nu bestämt mig för att äta lite nyttigare, och jag ska verkligen försöka den här gången, för dehär håller fan inte!!!

Har även ringt och bokat en till körlektion i Östhammar till nästa torsdag, enda tiden som fanns kvar innan uppkörning!! uhuu.


Allt och lite till

Datum: 2011-04-05 Tid: 17:50:27

Vakna imorse med halsont och lite småfeber, så blev hemma från praktiken idag.
Så istället har jag pluggat körkort väldigt mycket, och även förberedd en del av mina och Markus hemlisar ;)

Måste bara säga att jag fått 7 veckors sommarjobb av praktiken jag är på nu, wohoo! Pengar pengar!! Känns skit bra :D

Ikväll blir det träffa Gabs en stund, och ska försöka att inte smitta henne med min hals :(
Ska försöka komma iväg till praktiken imorgon, känns inte bra att vara hemma såhär..


Förresten måste jag säga att teatern var GALEN BRA, inte skrattat så mycket på länge måste jag säga :D
Och för er som inte sett filmerna "Småstadsliv" borde ladda hem dom!!
Här kommer lite bilder










Och så har vi ju grattat mamma också. Så hon baka smörgåstårta,
vill bara tillägga att ingen kan göra den bättre än henne ;) 
,


Nelly.com

Datum: 2011-04-05 Tid: 17:32:47

Dö snygga klänningar från Nelly




Söndag 3/4

Datum: 2011-04-03 Tid: 12:23:16
Heeej!! Hoppas allt är bra med er. Tänkte bara skriva lite vad jag gjort i helgen.

I fredags var jag hemma från praktiken för att övningsköra hela morgonen med min pappa, och vid ett åkte jag till Östhammar för att ta en körlektion där, vilket gick mindre bra.. Efter det träffa jag Hannah i Östhammar och tog en liten walk med henne ;)

På kvällen kom Markus, Hanna och Tim hit, kolla big brother och spela spel :)

På lördagen åkte jag och Markus in till stan, fick med mig lite grejer hem, men fanns inte så mycket som jag hade hoppats på. På kvällen kom släckten hit för att gratta mamma som fyller år på måndag. Sen var jag iväg o träffade Johanna, vilken var vääldigt länge sen sist, satt vid datorn och kolla tv mest :D

Idag ska min familj + älsklingen på teater i Uppsalas konserthus. Ska kolla på "Småstadsliv" vilken kan bli skitroligt tror jag ;)

Imorgon är det praktik igen som gället, puh.. Saknar redan skolan :(

Pusss