Puss på alla er

Datum: 2011-05-30 Tid: 22:02:23
Mina vänner är världens bästa vänner

Man kan inte ha bättre vänner!! Dem är så älskade utav mig mina små gullepluttar, och det hoppas jag att dem vet om. Vi tar hand om varandra, och det är de som är huvudsaken, det som betyder allt! Vi håller ihop i vått och torrt och vi krigar oss igenom allt! Skulle aldrig klara mig utan dem. Och ni som läser dehär och är osäkra på om jag menar er eller inte, ta åt er ni med!! Tusen tack för allt, ni är helt underbara och jag älskar er!!

Mina vänner är världens bästa vänner!

Så jävla rädd

Datum: 2011-05-29 Tid: 23:13:48
Jag är så rädd, rädd för hur min framtid kommer se ut, rädd för mig själv och rädd för hur samhället kommer att bli


Han har smulat sönder mitt hjärta

Datum: 2011-05-29 Tid: 10:44:17
Efter 1 år och snart 3 månader gör min pojkvän slut med mig över telefon. Hur ska man tackla en sån sak? Det är som ett hårt slag i magen. Man tänker hela tiden att man kunde gjort annorlunda så det slapp bli såhär, efterklok med andra ord.. Jag vet inte vad som är värst? Att inse att ens livs kärlek inte var den perfekta eller att aldrig mer få vakna upp med honom på morgonen? Ni vet känslan man får ibland, när man bara vill känna smärta någon annanstans än i hjärtat? När man bara vill tänka på någonting annat för en stund, bara försvinna ifrån något som är så sjukt jobbigt, och kunna koncentrera sig på något nytt för ett tag? Men det inte går, utan smärtan gnager in i hjärtat och själen. Helt plötsligt tappar man livslusten, allt hopp. Man vill inte äta, man vill inte träffa någon, man vill inte gå upp på från sängen när man vaknar, man vill ingenting. Att tänka är helt plötsligt sjukt jobbigt och att andas är ännu jobbigare. Allt är pain in the as!! Jag försöker verkligen tänka på annat, men det går inte. Jag går omkring som en zombie och känner bara smärta, längtan och besvikelse. 
 
Och till råga på allt går han och håller på med en annan tjej två dagar senare. Behöver jag ens nämna att jag är krossad? Vill slita ut mitt hjärta och skicka det långt härifrån. Hatar mitt liv, hatar alla som ska förstöra mitt liv!


Varje dag utan dig känns som en evighet.



I hear your voice

Datum: 2011-05-28 Tid: 12:30:00
Jag är klyven, vet varken ut eller in.. FAN

Körkort

Datum: 2011-05-27 Tid: 10:59:43
Har precis övningskört i Gävle på "Driver trafikutbildning" och det gick bra, han jag fick köra med var hus gosig som helst ;)

Men fuck dedär körkortet, kommer inte klara det. Jag vet det, jag känner det och ni kan inte få mig att tänka annat!!

Less på pluggandet, less på att övningsköra och kugga sig på allt.. Ge mig bara dedär förbannade körkortet? Jag är en idiooot som aldrig får in nånting i skallen.. HEJDÅ

18 års festen är över

Datum: 2011-05-23 Tid: 12:36:16

Lätt den bästa 18års festen som någonsin gjorts och kommer göras!!!!! Nejdå, skämt och sido. Men jag hade bra jävla roligt. Mys med grillning, kalas roligt med alla lekar, fina fyrverkerier, underbart folk och en massa dansande på natten, kunde inte blivit så mycket bättre tycker jag. Tack till alla som kom och tack tack tack för alla fina presenter!!



Tusen tack till Ellen som ville fixa mitt hår!





The world's best mom

Datum: 2011-05-20 Tid: 16:25:41

Boys don´t cry

Datum: 2011-05-20 Tid: 09:44:53

Darkwell

Datum: 2011-05-19 Tid: 11:04:28
Ska snart till Uppsala och ta hål i tragus, nervös..

Bloggtorka

Datum: 2011-05-16 Tid: 16:39:31

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har aldrig lust och ork att blogga längre :/

Men har iallafall haft helt underbara dagar och veckor på sistone. Markus har fyllt åt, jag har fyllt år, jag har vart på Eckerö, har haft picknik och jag har träffat alla mina fina vänner en massa!

Markus tårta


Födelsedags present från kompisarna



Lördag med dricka och grillning


Picknik med fina Johanna i sommarvädret



Födelsedagstårtan som mormor gjorde


Umgåtts med fina Gabi en hel del :)



Vi har ätit toast och myst i min säng jag och gabs


Eckerö med Markus Emil och Nathalie




Det var alla bilder jag hade att komma med. Får se när nästa uppdatering blir ;) Ha det bra så hörs vi kanske snart igen :D PUSS


Mina fina

Datum: 2011-05-13 Tid: 14:17:03
Jag har vääärldens bästa vänner som jag älskar och avgudar så mycket!! Massa kärlekspussar på eeeeer :D:D:D <3<3<3<3


Min bara min dag idag!

Datum: 2011-05-11 Tid: 05:18:47
18 åååår, kan det bli bättre? ;)



Torsdag 5/5

Datum: 2011-05-05 Tid: 22:59:01
Heej. Var ett tag sen nu, dagarna flyger iväg så snabbt så man hinner inte med nånting. Har iallafall "sjukskrivit" mig från praktiken resten av veckorna som är kvar, orsak ska vi inte gå på in..

I morgon fyller Markus år, så det blir förmodligen mys med honom hela kvällen :)

Idag var jag och mamma iallafall till Östhammar och övningskörde, handla och åt mat på ett mysigt café,
Hemmagjord kyckling paj med bröd, tzatsiki och sallad




Och idag fira mamma och pappa sex år som gifta vilket resulterade till tre rätters här hemma. Fick dock bara med förrätten.

Skagen toast





Sen kommer lite random bilder från olika dagar :)








Valborg

Datum: 2011-05-01 Tid: 23:51:33
Måste bara säga att min valborg var sjukt bra, var kalas full och hade riktigt riktigt roligt i Uppsala. Grill och mys på kvällen med bra vänner! Dock lite bråk och tjafs men det är sånt som händer!

Träffa en söt Johanna idag


Hanna och jag i Uppsala, valborg





Mycket folkkk


:'(

Datum: 2011-05-01 Tid: 11:32:08
Snälla, döda mig så jag slipper denna smärta i bröstet, klumpen i halsen, tårarna som bränner bakom ögonen och stenen i hjärtat..................