Har mina ölbrillor på

Datum: 2011-08-30 Tid: 10:56:17
Om några timmar sitter jag på ett flyg ner till Grekland, så återkommer om lite mer än en vecka :)


Hey girl

Datum: 2011-08-28 Tid: 16:51:54

Blåbär och jordgubbs smoothie med grädde


Min fina Niklas



Kräftskiva och pubkväll i Månkarbo







Värsta kvällen

Datum: 2011-08-26 Tid: 11:06:04
Min gårdag.. Migränanfall, grät, spydde, åkte akuten, fick en spruta, blev hög och kräktes ännu mer, fick medicin emot kräkningen, huvudvärken släppte, illamåendet släppte, åkte hem och somna på en gång. Och allt handlade om stress.. less nu

Ansiktsmask

Datum: 2011-08-25 Tid: 15:52:29
Helluuu. Idag skrev jag teori prov i Gävle vilket gick åt helvete, tre poäng ifrån.. Bra less nu!! Imorgon kör jag upp i Gävle och hoppas på att klara det iallafall!!

Nu sitter jag hemma hos min plutt, han är på jobbet men kommer snart hem. Har gjort ungstekt falukorv som står i ugnen, så han kommer nog bli glad eftersom han tjatat om det ett tag nu :) Har även fått hem alla the hills serier som jag hade tänkt sitta och nöta ikväll, nicee!

Beställde även hem ett par låga vita converse häromdagen som kom hem till mig igår, men dem var för stora så måste skicka tillbaka dem och ta en storlek mindre, jäkla krångel :/

Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och hoppa in i duschen!




Tisdag

Datum: 2011-08-23 Tid: 10:32:18
Sitter i skolan och har 2,5 timmes håla, ganska världelöst.. Vill bara komma hem så jag kan lägga mig i sängen och plugga körkort!!

Igår var jag iallafall duktig, slutade två från skolan och tog tag med städningen i mitt rum. Damma damsög och böt sängkläder och tände massa doftljus tills min pluttis kom och hjälpte mig med att plugga körkort, klarade alla tester jag gjorde så nu hoppas vi på att det går hela vägen på torsdag!!!

Idag ska vi boka resa till Ullared, blir den 13e-16e Oktober med Niklas, Lisa och Wennbom, wuhuu :)

Bloggar mer ikväll hopefully ;)


Korfu

Datum: 2011-08-22 Tid: 15:27:46
Om åtta dagar åker jag till Grekland, längtar efter en förjävligt snygg bränna och en härlig värme!!

The hills

Datum: 2011-08-21 Tid: 21:20:50
Har äntligen beställt hem "The hills" alla säsonger från CDON. Längtar till dom kommer, så sjukt bra!




Someone like you

Datum: 2011-08-19 Tid: 11:52:29

Precis vart på vårdcentralen hos en ny doktor, en skitbra doktor som äntligen tog tag i mina stress problem, det tackar man för!!
Fått massa ny medicin för magkatarr, migrän, utslag osv.. Och tid hos en kurator, får se om det gör någon nytta... Förövrigt är detta en skit dag, en riktig pissdag!! Ikväll blir det kolla Tims fotbollsmatch med Hanna och Niklas, sen film mys hemma hos Niklas med dem andra två filurerna, blir nog asbra och förhoppningsvis blir jag på bättre humör!! :)



Min.Bara.Min

Datum: 2011-08-18 Tid: 17:09:25




Eldfest söndagen

Datum: 2011-08-18 Tid: 17:06:18













Fre-Tis

Datum: 2011-08-17 Tid: 11:26:32
Jag vill blogga, jag vill ha mina fina läsare kvar. Men vet inte vad jag ska skriva? Har inga bilder för jag har ingen kamera..

Det blir bara en massa tråkig text, men det får väl duga för er skull, flera som tjatat på att jag ska blogga mer nu så!

Jag jobbade hela jäkla helgen, eldfesthelgen!! Så i fredags blev det lugnt, åkte till Uppsala med Hanna, Tim och Niklas, kolla bio, shoppa och käka på Tzatziki. Jag valde bio (Nawals hemlighet) och vi gick därifrån efter en timme, dåligaste filmen jag sett!





I lördags jobbade jag, hem för att fixa mig lite snabbt och sedan kom det massa folk hit på förfest, drog till simbadet vid 10 för att gå på eldfesten. Kom hem vid halv tre, helt okej kväll :) Men upp sju igen för att jobba, den längsta och värsta dagen jag varit med om, det gör jag aldrig om!! Sen var det bara hem o byta om för att gå på eldfesten igen och bla se Sanna Nilsen med Niklas, Hanna, Tim, Mia och Claes. Upp sex dagen efter för jobb, mitt sista pass där, wohoo!!


Sov hos älsklingen till tisdagen, han åkte iväg för jobb och jag började klockan tio för att städa hans lägenhet, var inte klar förrän fyra med allt. Maten stod klar tills han kom hem också, snäll tjej?! :))

Träffa Gabsi, Tess och Hanna på kvällen, fina flickor!!

Är hos Niklas nu med och han jobbar, så ska väl försöka plugga lite körkort och ikväll ska han bjuda mig på middag i Tierp eller Björklinge tror jag han sa :)

Nuuu får det räcka med text, ha det bra gullisar!! puss

Sooft

Datum: 2011-08-11 Tid: 21:17:09
Nya schemat för första perioden i höst, ganska nice schema hitills :)



lägger ner för ett tag

Datum: 2011-08-07 Tid: 19:12:23

Lägger ner bloggen några dagar, eller veckor? Har aldrig tid att skriva här :(

Var iallafall ner till vårdcentralen och det var ett virus som gjorde att jag blev sjuk till och från hela tiden, och det kunde hålla i sig i några veckor till och det gick inte att bota. Fick iallafall ny hostmedicin!

I torsdags käka jag och min pluttisThai mat i Uppsala, supergott!! Var i Öregrund fredag, lördag och träffat massa roliga folk och dansat röven av mig, sjukt bra dagar. Igår innan Öret grilla vi även hos mig, min familj plus Niklas.. Mys :)

Idag är en bakis dag så jag och min plutt har bara legat i sängen och soffan hela dagen, laddar inför imorgon då jag ska köra upp i Gävle, snälla håll tummarna för mig nu!!!

Återkommer när jag har tid igen :)


What´s the problem?!

Datum: 2011-08-02 Tid: 10:01:39
Sjuk igen...... Febern är tillbaka och hostan är tillbaka, värre än vanligt!! Orkar fan inte.. Vilken jävla piss sommar!!! Ska till vårdcentralen idag och jag ber att dem hittar något fel så jag kan bli av med dehär :(

Länge sen nu

Datum: 2011-08-01 Tid: 22:28:09
Förlåt för dålig uppdatering mina kära läsare. Har inte orkat lagt ner någon energi här, har knappt suttit vid datorn alls den senaste veckan.

Har inte tagit några bilder alls, men kan väl iaf berätta i korta drag vad jag gjort.. Har iallafall vart med min plutt varje dag i två veckors tid nu. Har vart på gräsö med Emelie och Henko, har druckit i Öregrund två gånger, har jobbat, vart på bio, haft myskvällar med god mat, åkt båt och fiskat, shoppat i Gävle, skrivit körkortsprov men kugga mig med två poäng, träffat fina vänner, färgat håret som blev katastrof, förlängde naglarna som också blev katastrof.. Jaja, det är väl vad jag har gjort iallafall :)

Ska jobba tis, ons och tors, sen blir det antagligen Öregrund några dagar efter det!!

Återkommer så fort jag har tid igeeen. Puss